Beste Relatie,

Bedankt voor je bestelling van Amino Alliance®.

Je bent een van de velen die bewust kiest voor een wetenschappelijk onderbouwd product.

Gebruik maken van de ouderdom vertragende oplossing die Amino Alliance® biedt is een belangrijk deel van het proces om zo lang mogelijk gezond te blijven.

Voor de beste werking adviseren we om het poeder op te lossen in een half glas lauw water en ongeveer een half uur voor het slapen op een lege maag in te nemen. en ongeveer een half uur voor het slapen op een lege maag in te nemen. Amino Alliance® is koosjer, halal, veganistisch, niet genetisch gemanipuleerd, niet-cariogeen, het leidt dus niet tot afbraak van bot- of tandweefsel en is vrij van allergenen, daarnaast heeft een gerespecteerd wetenschapper zijn naam verbonden aan dit product.

Het pakket bevat 32 of 96 zakjes, dit is voldoende om te merken dat je nachtrust, energieniveau en je fysieke gesteldheid fors kunnen verbeteren.

Indien je gebruik maakt van een abonnement ontvang je elke maand of elk kwartaal de zending, hiervoor schrijven we kort voor de volgende zending automatisch het overeengekomen bedrag met de verzendkosten af. Mocht je willen stoppen dan is het eenvoudig maandelijks opzegbaar door een e-mail aan ons te sturen. Is de voorraad eerder op omdat er bijvoorbeeld meerdere mensen gebruik van maken dan volstaat een mailtje naar klantenservice@amino-alliance.nl om de zending eerder te ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Diederik van Nederveen Meerkerk (Owner/CEO)

Em. Em. Prof. Dr. Arne van der Gen (Organische chemie)

Em. Prof. Dr. Arne van der Gen, heeft de formule van Amino Alliance® gebaseerd op double-blind studies en gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek, waaronder het werk van drie wetenschappers die in 1998 de Nobelprijs in Fysiologie en Geneeskunde ontvingen. De omvorming van het aminozuur L-arginine naar stikstofmonoxide (NO) is de grondslag voor de ondersteuning van de bloedvaten die voor alle lichaamsfuncties van cruciaal belang zijn. Regelmatig gebruik heeft een positief effect op de slaapcyclus, de immuun functie en herstel na sport en operaties.